Bij Slagerij Dennis van de Ven haalt u niet alleen kwaliteitsvlees voor iedere dag, maar nu ook voor de mooiste zomeravonden in Schijndel: speciaal voor de BBQ! 

Samen rondom een barbecue...het is niet alleen gezellig, maar vooral ook erg lekker! Tenminste, als u het vlees bij Slagerij Dennis van de Ven haalt. Dennis en zijn team hebben verschillende barbecue pakketten samengesteld, waardoor u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Op deze manier is het voor u als barbecue-fanaat nog eenvoudiger om de ideale zomeravond te organiseren.

Onze barbecue-pakketten zijn:

‚Äč

BBQ schijndel | Barbecue slagerij dennis van de ven
 • Barbecue pakket Alles kan
  De naam zegt het al: alles kan met deze overheerlijke bbq! Stel zelf uw vlees samen. Wij regelen de rest. De barbecue, de gasfles, het vlees en de lekkerste salades: deze bbq is ideaal om met vrienden te organiseren. Lekker makkelijk en vooral: lekker vlees!
   
 • Barbecue Van de Chef
  De bbq van de chef is lekker gevarieerd. U krijgt maar liefst 10 verschillende soorten vlees. Van bekende toppers zoals hamburgers en overheerlijke saté tot de wat minder bekende (maar zeker zo lekkere) kipvinken en lentelapjes. Tegen deze bbq zegt niemand nee!
   
 • Barbecue pakket Gewoon Goed
  Deze bbq is speciaal voor grote groepen, zodat u zeker weet dat niemand iets tekort komt. Dit pakket bevat de standaard barbecue-toppers, maar dan wel van de allerhoogste kwaliteit. Een gezellige avond gegarandeerd!
 • Skottelbraai
  Dat is weer eens wat anders: skottelbraaien! Deze Zuid-Afrikaanse bbq-stijl is zelfs in Schijndel niet meer weg te denken. Bij ons krijgt u heerlijke reepjes vlees en groenten, zodat u direct kunt beginnen met genieten. Smakelijk!
   
 • Stoer BBQ Vlees
  Voor de doorgewinterde bbq'ers is er vanaf nu het stoere bbq vlees! Grote stukken vlees die lekker lang op de barbecue mogen garen, of juist kort gegrild moeten worden. Wij hebben altijd het juiste vlees in huis, dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
   
 • Het Stoere Mannen Pakket
  Echte mannen hebben niet genoeg aan een worstje en een kipfiletje, die willen grote stukken vlees! Natuurlijk hebben we daar ook een ideale bbq voor samengesteld. Het Stoere Mannen Pakket bevat alles voor de ideale barbecue met vrienden.